Let op waar je koopt

Studio 100 wil hierbij de consument waarschuwen dat er verschillende websites actief zijn die tickets voor Studio 100 shows aanbieden tegen woekerprijzen, dewelke veelal ver boven de normale ticketprijzen liggen. Deze websites handelen niet in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de officiële ticketverkopers hetgeen een risico inhoudt voor de reservering van tickets.

 

De officiële ticketverkoop voor de Studio 100 shows loopt enkel via de websites die worden aangekondigd op www.studio100.be en www.studio100.nl. Studio 100 raadt ten zeerste af om tickets te kopen via andere dan de officiële websites.

 

Goede raad bij de reservering van tickets voor Studio 100 shows:

  • Koop enkel tickets via de officiële kanalen, aangekondigd op www.studio100.be en www.studio100.nl.
  • Schrijf je in op de Studio 100 webclub en word als eerste op de hoogte gebracht wanneer er nieuwe shows zijn. 
  • Op de website  http://www.ilovemyticket.com/nl/ kan je een zwarte lijst met doorverkopers terugvinden onder de rubriek ‘blacklist’. Controleer steeds deze lijst alvorens tickets te kopen via een andere site dan die van de officiële ticketverkoper.
  • Lees steeds de algemene voorwaarden van toepassing op de aankoop van je online tickets via een andere site dan die van de officiële ticketverkoper.
  • In Nederland loopt er een campagne die de doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen wil stoppen, deze kan je actief steunen via www.weetwaarjekoopt.nl.
    Wie in België gedupeerd is, kan een klacht indienen via www.ilovemyticket.com.
     

Let op!

Koop je tickets enkel
via de officiƫle kanalen.

lees meer