tem

Studio 100
De opvolger van 14-18

Na het overweldigende succes van de spektakelmusical 14-18, kondigt Studio 100 met veel plezier de opvolger van deze succesmusical aan.

 

Deze musical belooft zo spectaculair te worden als 14-18 en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

De première is voorzien voor 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog en tevens ook het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd.

 

Gert Verhulst: “335.000 mensen kwamen kijken naar 14-18. Het was overweldigend. Avond na avond staande ovaties, ontelbare positieve reacties van ontroerde toeschouwers. Dankzij al die enthousiaste mensen zijn we al zeer snel beginnen dromen over een opvolger. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe musical een verhaal gaan vertellen dat minstens zo aangrijpend is, maar tegelijkertijd toch helemaal anders. We kijken er hier bij Studio 100 al enorm naar uit!

 

De regie en het scenario zal in handen zijn van Frank Van Laecke. Allard Blom zorgt voor de script- en liedteksten. Niemand minder dan Will Tura en Steve Willaert zullen de muziek van deze succesmusical componeren.

 

De zoektocht naar een geschikte locatie is nog volop aan de gang. Het scenario krijgt ondertussen langzaam maar zeker vorm. Eén ding is zeker… Het belooft vast en zeker een groots spektakel te worden.

 

De ticketverkoop start pas eind 2016, maar als u nu al zeker wil zijn van een goed plekje in de zaal, kan u zich hier registreren. 

U wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de start van de ticketverkoop en u kan dus als eerste de beste plaatsen boeken !

Let op!

Koop je tickets enkel
via de officiƫle kanalen.

lees meer