tem

Studio 100
Ketnet Musical - UNIDAMU

Ketnet Musical nu reeds groot succes met meer dan 30.000 bezoekers!

Na het succes van Kadanza en Kadanza Together slaan Studio100 en Ketnet opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe Ketnet Musical: Unidamu!

Het concept blijft hetzelfde: een dynamische musical met een straffe cast, spectaculaire dansmoves en natuurlijk een leuk verhaal met daarin een mix van tophits. Nieuw dit jaar is dat je zal kunnen meebrullen met de beste klasssiekers van Ketnet en Studio 100! 

Na een uitgebreide auditie werden uit 1.200 kandidaten 24 toptalenten uitgekozen om mee te spelen. Naast Ketnet-wrapster Sien Wynants zal ook Herman Verbruggen, vooral bekend van Marcske in De Kampioenen, de volwassen rollen voor hun rekening nemen.

En ook deze editie belooft een topper te worden! Een GOUDEN K voor "Beste Ketnet-programma" en meer dan 30.000 bezoekers zijn nu al binnen.
Wil je deze musical niet missen, dan moet je je haasten voor de extra shows! 

 

Maar wat vindt de cast hiervan?

 

Hieronder vind je ook de tv-spot.

HET VERHAAL
Het wordt een mysterieus fantasy-verhaal waarin alle muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, een wonderlijke plek waar je geweest moet zijn om het te geloven. De kleine Max komt terecht in die wereld en wil de muziek opnieuw naar de gewone wereld krijgen. Maar of hij daarin zal slagen?

 

Praktische info

Kursaal OOSTENDE: 1 & 2/03
Capitole GENT: 1 & 2/04 - EXTRA SHOWS om 17u
Ethias Theater HASSELT: 8/04 - EXTRA SHOW om 17u
Stadsschouwburg ANTWERPEN: 22 & 23/04 - extra shows op 29 & 30/04

 

Prijzen: € 25,5 - € 32,5 - € 38,5 (Star Seats)
Dit zijn prijzen incl service- en reservatiekosten.
De STAR SEATS zijn de beste plaatsen in de zaal. Bovendien krijg je per 2 tickets een grote, gehandtekende fanposter (formaat 70x100cm), af te halen op de dag van de voorstelling. 

 

Let op!

Koop je tickets enkel
via de officiƫle kanalen.

lees meer